гр. София, ул. Кожух Планина 15 Пон - Пет 09:00-19:00 0896 844 265

Естадент груп Лозанов

Естетична стоматология

Възстановявания

Денталнта медицина може да възстанови счупени и разрушени зъби до естетичност, красота и функция, неразличима от тази на естествените ви зъби. Един от най-лесните и най-изгодни в отношение на цена и качесво начини за това е зъбното изграждане, или т. Нар. „бондинг“.

При бондингът се изплозват високо-качествени композитни материали да заместят липсващи зъбни структури или да скрият козметично незадоволително малки и големи дефекти в зъба, отчупенване, промяна в цвета и дори несъответсвия в разстоянието между тях.Композитните материали се правят в разнообразни цветове за резултати, които имат пълна прилика с естесвените зъби.

Ние правим изграждането с умение и артистичност, и ще бъде невъзможно да се разграничи възстановеният зъб с естесвен.

Грижа: Изградените зъби трябва да се чистят с четка и конец всеки ден, както и професионално в денталния кабинет два пъти годишно, както за останалите зъби. Трябва да имате предвид при грижата за изградените зъби, че композитът подобно на зъбите абсорбира течности и се образуват петна. Следователно е желателно да избягвате пушене, червено вино, кафе, чай, доколкото е възможно.

Също така композитът не може да стане по светъл. Така че, ако обмисляте избелване на зъби, би трябвало да се направи преди изграждането, така че неговият цвят да се избере спрямо по-белите зъби.

Избягвайте използването на зъбите в случаи, при които се упражнява прекомерна сила върху бондинга, която може да доведе до отчупване. С правилно поддържане, изградените зъби осигурят красива усмивка за 5 до 10 години.

Високото качество на зъболечението и ниските цени на стоматологичните услуги карат все повече хора, които работят или постоянно живеят в чужбина, да лекуват зъбите си в България. Съчетанието на прекарването на приятна вакнция в България и грижа за здравето на зъбите е отлично решение за много хора! За целта можем да предложим при запознаване с даден зъбен статус, определяне на необходимата стоматологична помощ, да бъде определен оптимален график за лечение, съобразен с личните нужди, възможности и ангажименти.