гр. София, ул. Кожух Планина 15 Пон - Пет 09:00-19:00 0896 844 265

Естадент груп Лозанов

Естетична стоматология

Избелване

Избелването на зъбите е един от най-ефективните методи за подобряване и подчертаване на вашата усмивка. Все пак процедурата не е без риск и има възможност за повишена чувствителност от страна на избелените зъби. Затова е най-добре да се извърши под професионален контрол следващ определен протокол преди и след лечението.

С решението да направите усмивката ви по-бляскава в денталния кабинет ще си осигурите най-надеждното и невредимото избелване за вашите зъби. Има различни начини за професионално избелване, като всичките използват агенти на базата на пероксид в концетрации от 15% до 43%, който помага за премахване на вътрешни преоцветявания и повърхностни петна.

След завършване на лечението, за запазване на бялата усмивка е необходимо:

  • Избягване на храни, предизвикващи оцветяване – кафе, чай, червено вино, доматен сос, боровинки
  • Използвайте сламка
  • Най-добре е да спрете пушенето(още една причина за отказването им

Високото качество на зъболечението и ниските цени на стоматологичните услуги карат все повече хора, които работят или постоянно живеят в чужбина, да лекуват зъбите си в България. Съчетанието на прекарването на приятна вакнция в България и грижа за здравето на зъбите е отлично решение за много хора! За целта можем да предложим при запознаване с даден зъбен статус, определяне на необходимата стоматологична помощ, да бъде определен оптимален график за лечение, съобразен с личните нужди, възможности и ангажименти.