гр. София, ул. Кожух Планина 15 Пон - Пет 09:00-19:00 0896 844 265

Естадент груп Лозанов

Импланти

Синус лифт

Синус лифтът‘‘ е процедура свързана с костна присадка, която се изсиква когато количеството на кост при пациенти в горната челюст е недостатъчна за поставяне на имплант. Може да има няколко причина защо количеството на костта при пациенти в горна челюст е недостатъчно. Те могат да включват предхождаща хирургична процедура(като трудно и травматично вадене на зъб) или като резултат от пародонално заболяване(заболяване на венеца и тъканите околко зъба)

При процедурата, част от синуса в горната челюст се повдига и на освободеното място се поставя кост. Като резултат се образува по-дебел под на синуса, в когото имплантът може да бъде поставен.

Високото качество на зъболечението и ниските цени на стоматологичните услуги карат все повече хора, които работят или постоянно живеят в чужбина, да лекуват зъбите си в България. Съчетанието на прекарването на приятна вакнция в България и грижа за здравето на зъбите е отлично решение за много хора! За целта можем да предложим при запознаване с даден зъбен статус, определяне на необходимата стоматологична помощ, да бъде определен оптимален график за лечение, съобразен с личните нужди, възможности и ангажименти.