гр. София, ул. Кожух Планина 15 Пон - Пет 09:00-19:00 0896 844 265

Естадент груп Лозанов

Импланти

Импланти

Ако сте с намалено самочувствие заради липсващи зъби, носите обикновени протези, които са некомфортни или не искате да се премахват твърде много здрави зъбни тъкани за направата на мост, запазете си час за консултации да разберете дали дентални импланти са правилната опция за Вас. Денталните имппанти буквално променят живота на повечето пациенти, позволяващи им отново да се хранят пълноценно, да говорят, да се усмихват уверено сред хората.

Денталните импланти са ефективен начин да заместят липсващи зъби и са направени да се съчетаят перфетно с останалите зъби. Те са отлична и дълготрайна опция за възстановяване на вашата усмивка. Денталните импланти са направени от титаний и други материали, които са биологично съвместими с човешкото тяло. Представляват малки винтчета, които поставени в костта създават много стабилна връзка с нея. След като е постигната, обикновено отнема от 4-6 месеца, се поставя надвенечната част на импланта, върху която се прикрепя различна конструкция, възстановяваща липсващите зъби.

Повечето пациенти намират имплантите за сигурно, стабилно и перфектно заместване на техните зъби. Има три фази при поставянето на импланта:

  • Първо денталният лекар хирургично поставя импланта в коста
  • След това, костта около импланта зараства с процес наречен остеоинтеграция. Остеинтеграция означава свързване с костта и отнема време. Пациентите трябва да изчакат докато импланта е нампълно интегриран, до няколко месеца, преди конструкцията, заместваща зъба да се прикрепи към импланта.
  • Накрая се поставя изкуственият зъб/зъби. За единичен зъбен имплант денталният лекар ще изработи нов зъб за вас, наречен зъбна коронка. Коронката ще е напълно идентична по размер, форма, цват и усещане в устата със зъба, когото замества. Ако замествате повече от един зъб се изработват мостове или протези, които ще пасват точно във вашата уста и върху имплантите.

Т.к. Изработването отнема известно време, ние ще изработим временни коронки, мостове или протези, които ще ви помогнат да се храните и общувате нормално, докато постоянни конструкции станат готови.

Високото качество на зъболечението и ниските цени на стоматологичните услуги карат все повече хора, които работят или постоянно живеят в чужбина, да лекуват зъбите си в България. Съчетанието на прекарването на приятна вакнция в България и грижа за здравето на зъбите е отлично решение за много хора! За целта можем да предложим при запознаване с даден зъбен статус, определяне на необходимата стоматологична помощ, да бъде определен оптимален график за лечение, съобразен с личните нужди, възможности и ангажименти.